Van Rhee en Woudstra blijven hoofdtrainers Kwiek

Interim-trainers Tonio van Rhee en Henk Woudstra van Kwiek staan ook volgend jaar aan het roer van de Raalter eerstedivisionist. Na het plotselinge vertrek van Jan Majoor namen zij sinds medio februari al de trainingen en coaching op zich. Dit zetten zij volgend seizoen dus voort.

Lees ook: Majoors vertrek zorgt voor veel onrust

Het bestuur van Kwiek is blij met deze overeenkomst. “We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij er na overleg met speelsters in geslaagd zijn Tonio van Rhee en Henk Woudstra ook voor het seizoen 2019-2020 vast te leggen als trainers van Kwiek dames 1. (…) Onder hun leiding heeft Kwiek 1 zich met overtuiging geplaatst voor de nacompetitie van de eerste divisie, waar gestreden wordt voor een plek in de eredivisie. Tonio van Rhee is al jaren als (keepers)trainer verbonden aan PCA Kwiek. Henk Woudstra was al twee keer eerder trainer van ons dames 1. “

Kwiek begint de nacompetitie komende zaterdag tegen Volendam. ZAP en Fortissimo zijn de andere tegenstanders. De winnaar van deze competitie plaatst zich voor de best of two met de nummer negen van de eredivisie. De winnaar van dit tweeluik speelt volgend seizoen op het hoogste landelijke niveau.

Wolf naar Kwiek 2

Edward Wolf wordt volgend seizoen de trainer van het tweede van Kwiek en volgt daarmee Maurice Feringa op die naar Voorwaarts verhuist. De uit Dalfsen afkomstige Wolf is al jaren actief als jeugdtrainer bij Kwiek en de Carmel Handbalschool. Afgelopen jaar had hij de A1 van Kwiek onder zijn hoede.

Lees ook: Maurice Feringa nieuwe coach Voorwaarts

Foto: Tonio van Rhee in actie als coach van Kwiek, bron: Facebook PCA Kwiek

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina