‘Twente, maak je borst maar nat!’

Het verzoek van promovendus ABS om uit te komen in de eerste klasse Oost is door het NHV niet gehonoreerd. Dat betekent dat de Bathmense ploeg volgend jaar tegen overwegend teams uit het oosten van Overijssel staat in de Twentse eerste klasse.

“Pas geleden hebben we bericht gehad dat we definitief uit gaan komen in de eerste klasse regio Twente. Helaas dus niet in de gewenste regio Oost met een aantal leuke derby’s,” laat ABS weten.

Meerdere clubs hadden verzoeken ingediend bij de handbalverbond na de rigoureuze herindeling van enkele weken geleden. Enkele daarvan werden ingewilligd, andere niet. “Het is wat dat betreft geven en nemen,” stelt de Bathmense club nuchter vast.

ABS legt zich neer bij het besluit van het NHV en gaat vol goede moed komend seizoen de strijd aan met de voornamelijk Twentse tegenstanders. “We zijn heel blij met de terechte promotie naar de eerste klasse. Twente, maak je borst maar nat. ABS komt eraan!”

Lees ook: Dubbele gevoelens bij ABS na promotie

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina