Thuis in Nieuw Heeten geniet Lettele van een ‘heul goede vrijdag’

Lettele heeft in de hoofdklasse de strijd om plek vijf gewonnen. In de inhaalwedstrijd op Goede Vrijdag – die bij uitzondering in Nieuw Heeten werd gespeeld – wist de selectie van Gert Wessels RSC met 31-27 te verslaan. De twee concurrenten wisselen daardoor van plek op de ranglijst.

‘Een heul goede vrijdag’ noemde het team van Lettele deze avond, al zag het daar in de eerste minuten niet naar uit. “We begonnen niet helemaal scherp, ondanks de opdracht van Gert om dit juist wél te doen. Al snel stond het 1-5”, is in het verslag van Lettele te lezen. “We moesten even wakker worden, maar met onder andere twee goede goals van Lenneke (Groot Koerkamp, foto) kwamen we terug tot 5-5. Daarna werd het tot 13-13 stuivertje wisselen. Toch wisten we de overhand te nemen en met een puntje verschil gingen we de rust in.”

In de tweede helft gaven beide ploegen elkaar nog steeds weinig toe. Aan beide kanten werd veelvuldig gescoord. Tot 21-21 ging het gelijk op, daarna sloeg Lettele een gaatje. “Marjolein was scherp op de cirkel en ook onze hoeken waren zeer op dreef. Met nog een minuut op de klok stond het 30-26 en toen wisten we het, de punten waren van ons!”

Lettele – RSC 31-27 (16-15). Doelpunten Lettele: Marjolein Westerbeek 8, Kim Oosterhuis 7, Lenneke Groot Koerkamp 6, Narelle Aarnink 3, Amber Zandbelt 3, Anouk van Rossum-Schiphorst 2, Amilia Aarnink, Jet te Riele.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina