2024-03-29: Lettele – RSC (hoofdklasse)

Verslag Lettele

Het was vandaag goede vrijdag, voor ons ook een heule goeie vrijdag! We mochten aantreden tegen RSC, in strijd om plek 5 op de ranglijst.

Vorige week hadden we laten zien dat we een sterke dekking konden neerzetten, en om vandaag de punten thuis te houden was het nodig om dat te herhalen. We begonnen niet helemaal scherp, ondanks de opdracht van Gert om dit juist wél te doen. Al snel stond het 1-5. We moesten even wakker worden, maar met oa 2 goeie goals van Lenneke kwamen we terug tot 5-5. Daarna werd het tot 13-13 stuivertje wisselen. Toch wisten we de overhand te nemen en met 1 puntje verschil gingen we de rust in (16-15).

Na de rust bleef het lang spannend. Wij scoorden goeie snelle goals, maar ook RSC wist het net met regelmaat te vinden. Gelukkig stond onze dekking ijzersterk en ook de afronding was top. Vanaf 21-21 wisten we langzaam een gat te slaan, Marjo was scherp op de cirkel en onze hoekkies waren ook zeer op dreef. Met nog een minuut op de klok stond het 30-26 en toen wisten we het, de punten waren van ons!

Fien gooit altijd mooie quotes na de wedstrijd, vandaag was het;
“Stuivertje wisselen met RSC, dat was een goed idee! Hatsjikidee!”
En zo ist…

Volgend weekend spelen we op zondagmiddag (!) tegen Duiven (de nr. 3).

(Marjolein 8, Kim 7, Lenneke 6, Amber 3, Narelle 3, Jet 1, Amilia 1)

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina