SDOL komt er niet aan te pas tegen de Cirkeltijgers

Begin november had SDOL na een spannend duel nog de volle buit gepakt tegen de Cirkeltijgers uit Groningen (27-26). In het uitduel donderdagavond speelde de ploeg van Helma Meijerman een heel andere wedstrijd. SDOL kwam er niet aan te pas tegen de studentenvereniging en ging met 32-23 hard onderuit.

“Het is meer dan drie maanden geleden dat we de laatste wedstrijd hebben gespeeld. Sindsdien hebben we ook nog geen een keer volledig samen kunnen trainen. Corona, quarantaine, werk, allerlei redenen”, zocht Meijerman naar oorzaken voor de ruime nederlaag. “We hadden er veel zin in, maar het pakte heel anders uit dan we gehoopt hadden. Alles ging mis. We maakten veel te veel fouten. En dat deed niet één speler, maar dat deden we allemaal. Balverlies, stomme fouten. Het liep absoluut niet.”

Bij de tegenstander gold het omgekeerde. “Daar lukte alles. Het is echt een goede ploeg. Ze waren vanavond een klasse beter dan wij. Zij waren een geoliede machines, wij een diesel die nog op stoom moet komen.”

SDOL blijft door de nederlaag op de negende plek staan, met zes punten uit negen duels. Zaterdag wacht het uitduel met DOS, dat de koppositie deelt met Heeten. Wederom een zware opgave, maar in de thuiswedstrijd wist SDOL bijna te verrassen: 20-21 verlies.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina