Pijnlijke nederlaag voor Haarle: ‘Pfoe, wat moet je hierover zeggen?’

Haarle heeft het lastig in de eerste klasse. Na een ruime nederlaag tegen Ha-STU en een minder dik verlies tegen Havana kreeg de ploeg van nieuwe trainer Willem Woudstra deze zaterdag een nieuwe dreun te verwerken. CVO liet Haarle in Vaassen met 31-13 volledig kansloos.

“Pfoe, wat moet je hierover zeggen?” vraagt Woudstra zich vertwijfeld af in zijn wedstrijdverslag. “CVO was twee maten te groot voor ons: sneller, agressiever, zuiver in de afronding en ze hadden de posities dubbel bezet. De uitslag is niet geflatteerd. We hebben wat te doen op de komende trainingen, want we willen het zo graag laten zien.”

Bij Haarle ontbraken vier basisspeelsters, waardoor de opdracht bij voorbaat al lastig werd. De komende wedstrijd verwacht Woudstra in ieder geval drie van de vier weer in te kunnen zetten. “Laten we deze wedstrijd gauw vergeten. Pluspunt is wel dat we ondanks alles zijn blijven knokken en toch een aantal mooi uitgespeelde aanvallen hebben laten zien.”

CVO – Haarle: 31-13 (13-5)

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

One Reply to “Pijnlijke nederlaag voor Haarle: ‘Pfoe, wat moet je hierover zeggen?’”

  1. Willem

    Ik ben niet vertwijfeld, we zijn de competitie begonnen met veel blessures bij de basis speelsters. Die komen de komende weken weer terug en dan zullen we laten zien dat we gewoon 1e klasse waardig zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina