2022-10-15: CVO – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

CVO-Haarle
Rust 13-5
Uitslag 31-13

Pfoe, wat moet je hier over zeggen.

Niet geflatteerd, CVO was 2 maten te groot voor ons vandaag, sneller, agressiever, zuiver in de afronding en de posities dubbel bezet. We hebben wat te doen op de komende trainingen, want we willen het zo graag laten zien. Enige excuus is dat we 4 basis spelers missen, waarvan er de volgende wedstrijd er 3 terug komen. Laten we het verslag deze keer kort houden en deze wedstrijd gauw vergeten. Pluspunt blijft wel, dat we ondanks alles zijn blijven knokken en spelen als team en we toch weer een aantal mooi uitgespeelde doelpunten hebben gemaakt. Kom zaterdag 29 oktober allemaal naar de thuiswedstrijd tegen Wijhe 2 kijken om 19.15 om ons te steunen en aan te moedigen.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina