2022-10-09: LHC – SDOL (hoofdklasse)

Verslag LHC

Zondag 9 oktober was de dag dat er een derby op het programma stond die al een tijdje niet gespeeld was. Dit was de wedstrijd tegen de zuiderburen SDOL. Wat de dames van Auto van Ewijk/LHC weten van een derby is dat het altijd een wedstrijd op zich is en de bal alle kanten op kan rollen.

De dames van Auto van Ewijk/LHC begonnen deze dag met het maken van foto’s voor de toekomstige welpjes van de week. Na het trainen van de glimlach kon de voorbereiding van de wedstrijd beginnen. De dames van Auto van Ewijk/LHC voelde de spanning en waren gemotiveerd om het beste uit zich zelf te halen.

Na het beginsignaal van de scheidsrechters gingen de dames van Auto van Ewijk/LHC voortvarend van start en pakten toen een goede voorsprong van 5-2. Echter kwam SDOL door goed spel steeds een stapje dichterbij. Dit wouden de dames van Auto van Ewijk/LHC niet laten gebeuren en probeerden er door samenspel een stokje voor te steken. De dames van Auto van Ewijk/LHC gingen de rust in met een minimale voorsprong van 1 doelpunt (14-13)

In de rust werd besproken wat de dames van Auto van Ewijk/LHC anders moesten doen en wat vast gehouden moest om de winst veilig te stellen.  Met deze punten in het achterhoofd begonnen de dames van Auto van Ewijk/LHC vol goede moed aan de 2e helft van de wedstrijd. Echter werden de dames van Auto van Ewijk/LHC  even wakker geschud en kwam SDOL op een voorsprong van 15-16.  Doordat er aan beide kanten werd gescoord en goed verdedigd bleef de stand in evenwicht. Helaas konden de dames van Auto van Ewijk/LHC deze minimale achterstand niet meer goed maken en verloren de dames van Auto van Ewijk/LHC met 24-25.

Volgende week zaterdag spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC een uitwedstrijd tegen HVZ-Vivendi DS1 een voor hen onbekende tegenstander. Hier gaan de dames van Auto van Ewijk/LHC de eerste punten van het seizoen proberen te pakken. De wedstrijd vind plaats in Oosterhesselen en start op 20:45

Verslag SDOL

BAMM!!💥 De punten gaan mee naar het oh oh oh zo mooie Luttenberg!

Vandaag speelden wij om 12.35 tegen de buren, welke buren? De rechtse buren Lemelerveld. Vanaf de eerste minuut hadden we het al gezien; rennen rennen en kog eens rennen! Met overtuiging in de aanval en verdediging, mooie breaks van onze keepster en steun van ons publiek gingen wij de rust in met 1 puntje achter 13-14.

Een mooie motivatie om nog een 🦷 bij te doen. En met resultaat! We hebben geknokt, gezweet en hadden vertrouwen in ons team en dit bracht ons naar een overwinning van 25-24 in ons voordeel!

Met groote dank aan ons VERTROUWD, POSITIEF en MOTIVEREND publiek! 💪🏻 Aan hun; Grazie, Thank you, Vielen Dank, Gracias of terwijl: WE KUNNEN HET NIET ZONDER JULLIE! 🙏

Gerend, gescoord, gewerkt, gezweet en nu tied voor 🍺

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina