2022-10-08: Overwetering – RSC (hoofdklasse)

Verslag Overwetering

Strepen en door…

Afgelopen zaterdag hadden wij een thuiswedstrijd tegen R.S.C op de planning staan. Vol goede moed gingen wij de wedstrijd in maar kwamen er al gauw achter dat de tegenpartij de cirkel goed kon vinden. Hier hadden wij de gehele wedstrijd geen antwoord op. Daarnaast waren wij slordig in het afronden, overspelen en het terugzakken. Doordat wij slordig speelden wist R.S.C met snelle tegenaanvallen een grote voorsprong te creëren. We gingen rusten bij 10-14. In de tweede helft was het spelbeeld niet heel veel anders. Een collectieve offday zullen we maar zeggen. Niet scherp in de afronding, te laat terug en niet sterk in de verdediging. De laatste minuten hadden we nog een kleine opleving waarin Rianne nog een paar keer scoorde. Dat resulteerde in een terechte nederlaag 21-27.
Onze pupil van de week Lisa zei achteraf in de kleedkamer: “Meer dan je best kun je niet doen”. Hartstikke fijn om te horen natuurlijk maar wijzelf weten maar al te goed dat dit niet ons best was…

Al met al, we gaan deze wedstrijd snel vergeten.
Volgende week hebben wij een weekend zonder handbal. Wij gaan hard trainen op onze fouten en op naar de volgende wedstrijd! Deze vindt plaats op zondag 23 oktober om 13:50 tegen Combinatie’64 DS1 in Losser.