2022-10-08: Broekland – Combinatie’64 (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Het was weer zaterdagavond, dus weer tijd om een potje te handballen. Deze keer tegen Combinatie’64. Wegens personele problemen wilde Combinatie de wedstrijd eigenijk verzetten, maar toen ze hoorden van onze inzamelingsactie voor KiKa besloten ze toch te komen. 🧡🧡

De eerste gokjes op de einstand werden gedaan door onszelf. Of hier sprake is van matchfixing? Daar komen we later op terug. Onder luide aanmoediging van de van de pupillen van de week begonnen we de wedstrijd. Zoals wel vaker stonden we 0-1 achter. Als een oude diesel kwamen we op gang en zo stond na een tijdje de 4-1 op het scorebord door goals van Merel, Yara en Lauri. We speelden slordig, waardoor de stand gelijk op bleef gaan. Totdat bij een stand van 8-6 we echt loskwamen en Yara, Rowy 2x, Isabel, Lieke: 13-6. Dat was ook de stand waarmee we thee gingen drinken. De tweede helft bleven we doorgaan met scoren. Rowy op de brommer, prikt er 4 achter elkaar in: 20-7. Lois maakte haar eerste minuten weer en prikte ook een goaltje mee. Uiteindelijk was de einstand 33-12. Iedereen weer op het scoreformulier en de keepers weer weinig lopen vissen. Zo zien we het graag.

Na de wedstrijd was het tijd voor de uitreiking van de appeltaart gesponserd door de Parabool (bedankt hiervoor!!!). Voor de uitreiking gaf stagiair bestuurslid Erik een mooi praatje, waardoor hij wat ons betreft zijn stageperiode uitstekend heeft afgerond! En dan nu tijd voor de spannendste uitslag van vandaag: de prijsuitreiking. Er waren 5 winnaars, waarvan 3 speelsters uit het team. Om even terug te komen op de matchfixing, het lijkt er op dat hier wel sprake van was. Uiteindelijk werd de taart verloot tussen de overige 2 winnaars en het was Niek die er met de appeltaart vandoor ging. Als kers op de appeltaart komt hier ook nog de titel boyfriend van de week bij op. Wat een geweldige zaterdag moet dit voor Niek geweest zijn.

Het eindbedrag van de verloting houden jullie nog van ons tegoed.

Dames van Combinatie’64, bedankt voor jullie sportiviteit en jullie bijdrage voor KiKa!

Genoeg geluld weer. Volgend weekend zijn we vrij. De 22e spelen we de eerste derby van het seizoen tegen en in Nieuw-Heeten.

Ajuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina