2022-10-22: Lettele – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

De tweede derby van het seizoen stond alweer op de planning, dit keer tegen LETTELE DAMES 1. In de voorbereiding hadden we al een keer tegen Lettele gespeeld en we waren dus bekend met hun spel. Helaas was vandaag Lisa er niet bij omdat ze morgen (zondag) een halve marathon gaat lopen in Venetië. Gelukkig deden Esmee en Imke mee met ons vandaag.

We begonnen niet scherp aan de wedstrijd. Lettele deed dit wel en zij namen dus meteen de voorsprong. Wij speelden te gehaast en niet secuur genoeg. Hierdoor werd het een wedstrijd waar heel veel heen en weer gerend werd. Lettele houdt van dit spel en speelt veel en snel op de break. Zaak voor ons dus om de ballen in het doel te gooien. De ruststand was 15-18 in ons voordeel.

In de rust waren we het er allemaal over eens dat het scherper moest en met meer geduld en dat wij er alles aan moesten doen om de voorsprong vast te houden.

Helaas begonnen weer niet scherp. Lettele had binnen no-time de achterstand gedicht en we konden dus weer opnieuw beginnen. Wij kregen geen vat op de snelle tegen aanval van Lettele. Hierdoor wisten zij veel doelpunten te maken. Daarnaast hadden wij nog steeds moeite met scoren. Veel ballen op de paal of de keepster van Lettele pakte de ballen. Wij keken dus de hele tweede helft tegen een achterstand aan. Gelukkig wisten we nog gelijk te komen en hadden we ook nog kans om te winnen (en ook om te verliezen. Wij speelde de laatste aanval niet goed uit en de laatste bal van Lettele werd gekeerd door onze keeper.

Al met al zijn wij blij met 1 punt. Een zwaar bevochten punt. Volgende week spelen wij weer thuis en dit keer tegen Avanti Wilskracht. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur in Heeten. Tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina