Ook Edward Wolf stopt bij Kwiek

Na hoofdtrainer Lars Hoogeveen en keeperstrainer Tonio van Rhee gaat ook Edward Wolf, trainer en coach van Kwiek 2, aan het einde van het seizoen bij de Raalter club weg. De Dalfsenaar sluit daarmee een periode van zeven jaar bij Kwiek af.

Wolf wil zijn vrije tijd op een andere manier invullen, laat hij weten. Hij wil meer tijd vrijmaken voor andere hobby’s, vakanties en zelf sporten. ”Handbal is en blijft mijn passie. Het opleiden en begeleiden van speelsters om zo bij te dragen in het behalen van hun doelen is altijd mijn grootste drijfveer geweest. Na dit seizoen even ‘afschakelen’ en wie weet wat de toekomst gaat brengen”, aldus Wolf.

Nederlands kampioenschap

Wolf begon in Raalte als trainer van de C1, waarmee hij tweemaal deelnam aan het Nederlands kampioenschap. Daarna trainde hij de A1, dat uitkomt in de landelijke jeugddivisie. Drie jaar geleden maakte hij de overstap naar de senioren. Met het tweede team van Kwiek draait Wolf dit seizoen mee in de top van de eerste divisie. Kwiek-voorzitter Michel Rabelink: “Wij bedanken Edward voor al zijn inzet, kennis en kunde. Hij is een sterke teambuilder en goede trainer met een hart voor Kwiek.”

Wie Wolf opvolgt bij Kwiek 2 is nog niet bekend. Voor vertrekkend hoofdtrainer Lars Hoogeveen is al wel opvolging gevonden: het trainersduo Arjan Averink en Olga Assink neemt zijn stokje over.

Lees ook: Tonio van Rhee kondigt na vele jaren zijn vertrek aan bij Kwiek
Lees ook: Terug in Raalte: Arjan Averink gaat samen met Olga Assink bij Kwiek aan de slag

Foto: Edward Wolf juicht nadat hij afgelopen zaterdag met Kwiek 2 met 28-27 nipt E&O verslaat | fotograaf Johan Wolff

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina