Nieuwe clubs voor Bloemen en De Boer

Trainers Tim Bloemen (foto, midden) en Henk de Boer hebben ieder een nieuwe club gevonden waar ze volgend seizoen aan de slag gaan.

Tim Bloemen stapt van de dames van eredivisionist DSVD over naar de jeugd van hoofdklasser Zwolle. De Deventenaar wordt in de provinciehoofdstad hoofdjeugdtrainer van de club en trainer en coach van het meisjes B1-team. Bloemen gaat onder meer sturing en ondersteuning geven aan de jeugdtrainers van Zwolle.

Op dit moment strijdt Bloemen met DSVD – waar hij dit seizoen begon als trainer – in de eredivisie voor een gunstige eindrangschikking. De Deurningers staan één puntje verwijderd van de veilige plek acht, die in de nacompetitie recht geeft op deelname aan de kampioenspoule. Eerder was Bloemen trainer van Voorwaarts 2 en Broekland en hij is nog steeds als trainer verbonden aan de Handbalschool Salland.

Omgekeerde route

Waar Bloemen van een damesteam overstapt naar de jeugd, legt Henk de Boer de omgekeerde route af. Dit seizoen traint hij nog de B1 van Schalkhaar, volgend jaar is hij bij diezelfde club hoofdtrainer. Hij volgt er Erik-Jan Koning op die begin december te kennen gaf dat het tijd was voor iets anders.

De Boer was eerder trainer bij Lettele, waar hij drie jaar de jeugd onder zijn hoede had en ook drie jaar hoofdtrainer was. Schalkhaar staat tweede achter Achilles en is daarmee in de race voor promotie naar de eerste klasse.

Foto: Tim Bloemen tussen Koen ten Brinke en Ralf van Nieuwenhoven van het bestuur en de technische commissie van Zwolle

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina