Loting tweede ronde beker: SDOL kan de borst natmaken

In de tweede ronde van de beker staat SDOL (foto) voor een pittige opgave. De hoofdklasser is gekoppeld aan E&O, de nummer tien van de eerste divisie. Afgelopen weekeinde ging SDOL tegen het tweede team van E&O nog onderuit met 30-24. De Luttenbergers hebben in de beker echter wel een groot voordeel: de wedstrijd op 7 december wordt in de eigen, harsloze sporthal gespeeld.

De overige drie bekerduels in deze regio zijn allemaal wedstrijden tussen competitiegenoten. Het affiche dat eruit springt is dat van Voorwaarts tegen Wijhe, twee topploegen in de tweede divisie. Zij treffen elkaar eerst nog op zaterdag 27 november voor de competitie. Wijhe speelt dan thuis. Het bekerduel wordt in Twello afgewerkt.

Broekland bekert thuis tegen DFS Arnhem. In de competitie doet Broekland het net iets beter dan de opponent: Broekland staat vierde, DFS zesde. Vier dagen voor het bekerduel in Broekland spelen beide ploegen ook al tegen elkaar in Arnhem.

Ook DOS en Zwolle ontmoeten elkaar twee keer vlak na elkaar. Op zondag 5 december staat in Zwolle het competitieduel gepland, de donderdag erna strijden de twee ploegen in Emmer-Compascuüm om een plek in de volgende ronde.

Tweede ronde bekertoernooi

Dinsdag 7 december 2021
19.30 uur: SDOL – E&O

Woensdag 8 december 2021
19.15 uur: Broekland – DFS Arnhem
20.00 uur: Voorwaarts – Wijhe’92

Donderdag 9 december 2021
19.30 uur: DOS – Zwolle

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina