Laurens Beld stopt bij LHC

Ook Laurens Beld, trainer en coach van LHC, vertrekt aan het einde van dit seizoen bij zijn club. De 60-jarige Hengevelder heeft er dan drie seizoenen op zitten in Lemelerveld.

Na de degradatie uit de hoofdklasse doet LHC het dit jaar in de eerste klasse erg goed. Hoewel het seizoen in het teken staat van bouwen aan een nieuw team, is de ploeg halverwege de competitie terug te vinden op een gedeeld eerste plek. “Het zijn drie mooie seizoenen geweest, waar we veel van elkaar hebben geleerd en samen tot prestaties zijn gekomen,” aldus het bestuur van LHC. “Het is jammer om afscheid te nemen, maar dit leidt ook weer tot nieuwe mogelijkheden.” Beld hoopt uit Lemelerveld te vertrekken met de titel op zak: “Dat zou een prachtig afscheidscadeau zijn.”

Beld nam in juli 2016 in Lemelerveld het stokje over van Carolien Raben. Daarvoor trainde hij twee seizoenen de damesselectie van Olympia Hengelo. Eerder was hij werkzaam voor onder meer Voorwaarts, Kwiek 2 en de Twentse clubs BWO, Borhave en TVO.

Lees ook: Wedstrijdverslag DFS Arnhem 2 – LHC

Foto: Laurens Beld, bron: www.hvlhc.nl

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina