Kwiek gaat door met trainers Hoogeveen en Wolf

Kwiek en trainer Lars Hoogeveen gaan volgend seizoen met elkaar verder. De Drentse trainer begon dit jaar aan zijn klus in Raalte en mocht gelijk met de promovendus de eredivisie in. Door corona kwam Kwiek dit jaar slechts twee keer in actie, maar beide partijen zien voldoende potentie om met elkaar door te gaan.

Hoogeveen kwam afgelopen zomer over van SVBO uit Barger-Oosterveld, waarmee hij naar de tweede divisie promoveerde. Hij werkte eerder bij Hurry Up in Zwartemeer, E&O in Emmen en het Duitse HSG Nordhorn-Lingen. Ook was hij assistent-coach van de mannen van Jong Oranje.

Bij het tweede team van Kwiek, dat een niveau lager uitkomt in de eerste divisie, blijft Edward Wolf de trainer. Het wordt zijn derde seizoen bij de opleidingsploeg. Jildou Dijkstra en Manon van Rijssen gaan samen aan de slag bij de A1. Olga ten Hove blijft verbonden aan de vereniging, maar staat komend seizoen niet voor een groep.

Keeperstrainers Tonio van Rhee en Bertus van de Merwe verlengen eveneens hun contract bij Kwiek.

“We zijn trots dat we veel geschoolde trainers binnen onze vereniging hebben. Niet alleen voor de senioren, maar ook voor de jeugd proberen we zoveel mogelijk trainers op te leiden. Daar gaan we de komende jaren ook flink in investeren,” vertelt voorzitter Michel Rabelink.

Foto: Trainer Lars Hoogeveen (links) en voorzitter Michel Rabelink schudden elkaar vorig jaar voor het eerst de hand

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina