Kwiek A1 maakt zich op voor regiofinale bekertoernooi

Kwiek A1 heeft tot nu toe voor grote verrassingen gezorgd in het bekertoernooi en mag dat donderdag nogmaals proberen te doen. De jeugdspelers van de Raalter vereniging staan dan in de regiofinale tegenover E&O uit Emmen.

Kwiek A1 rekende in de voorgaande rondes af met achtereenvolgens de Tukkers, Stevo en Dalfsen, alle drie uitkomend in de tweede divisie. Donderdag mag de ploeg nogmaals proberen een stunt uit te halen. Dan staat een ontmoeting met het Drentse E&O op het programma.

E&O – met voormalig Kwiek-speelsters Claudia ter Wal, Tessa Hilbrands en Jessica Hilbrands in de gelederen – speelt sinds dit seizoen weer in de eredivisie. Wel wacht de ploeg daarin nog steeds op de eerste overwinning. In het bekertoernooi had de ploeg geen moeite met LHC en Cirkeltijgers. Beide hoofdklassers werden met ruime cijfers verslagen.

De wedstrijd tussen E&O en Kwiek A1 wordt gespeeld in sporthal Angelslo in Emmen. De winnaar plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de beker, waarin ook de overige regiowinnaars en alle eredivisionisten (waaronder Kwiek) instromen.

Donderdag 11 januari 2024
20.15 uur: E&O – Kwiek A1

Foto: Kwiek A1 | fotograaf Johan Wolff

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina