Kwiek 3 pakt vol overtuiging titel in tweede klasse

Kwiek 3 heeft zichzelf vandaag tot kampioen van de tweede klasse gekroond. Eigenlijk kon het al niet meer misgaan voor de Raalte ploeg die dit seizoen alles met ruime cijfers won en dat gebeurde dan ook niet. In de eigen sporthal werd Swift’64 met 32-20 verslagen, waardoor Kwiek 3 met nog vijf wedstrijden te spelen niet meer te achterhalen is door de concurrentie.

De sfeer zat er goed in deze zondagochtend in de Raalter Tijenaan. “Veel publiek op de tribune en bij elk doelpunt klonk muziek”, aldus de kampioenen. “Gezien de stand mochten we niet in de problemen komen. Tempo houden in de aanval en fel zijn in de dekking, dat waren de aandachtspunten. Met een ruststand van 16-10 was er weinig aan de hand, maar er moest nog wel een schepje bovenop.” Dat gebeurde. Kwiek liep met snelle tegenaanvallen in de tweede helft steeds verder weg bij de Drontense tegenstander. “In de laatste minuten stond iedereen op de banken. Het kampioenschap is binnen!”

Ook de laatste vijf duels wil Kwiek 3 ongeslagen blijven, het seizoen zit er dus nog niet op. Volgend jaar speelt de ploeg in de eerste klasse.

Foto: het kampioensteam van Kwiek 3 | fotograaf Johan Wolff

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina