Kwiek 1 aast op revanche, Kwiek A1 op een nieuwe stunt

Deze week worden de wedstrijden in de achtste finales van het bekertoernooi gespeeld. Daarin neemt het eerste team van Kwiek het dinsdagavond op tegen Volendam. Kwiek A1 treft ook een eredivisionist: SEW is woensdag de tegenstander.

Tien dagen geleden stond Kwiek 1 ook al tegenover Volendam. Toen speelden de Raaltenaren een van hun slechtste wedstrijden van het seizoen en verloren met 28-35. Daarom azen ze nu op revanche. De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Groot Venlo werd weliswaar verloren (34-23), maar het goede spel heeft de Raalter ploeg wel veel vertrouwen gegeven.

Kwiek A1 stuntte in de regiofinale van het bekertoernooi met een zege op E&O en staat nu opnieuw tegenover een eredivisionist. SEW, de nummer zeven van de ranglijst, is de tegenstander. Niet de minste, maar trainster Marlies Klein Nulent en haar team zien wel degelijk kansen om te winnen. Bovendien heeft Kwiek A1 als underdog weinig te verliezen.

Dinsdag 30 januari 2024
20.30 uur: Volendam – Kwiek

Woensdag 31 januari 2024
19.15 uur: Kwiek A1 – SEW

Foto: Kwiek-speelster Marit Winkels wordt flink aangepakt door Volendam in de competitiewedstrijd tien dagen geleden | fotograaf Johan Wolff

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina