Helma Meijerman bezig aan laatste seizoen in Luttenberg

Helma Meijerman stopt aan het einde van het seizoen als coach van SDOL. Dat heeft de Luttenbergse club vandaag bekendgemaakt.

Meijerman heeft de beslissing opvallend vroeg in het seizoen gemaakt. Ze wil een stapje terug doen binnen het handbal, maar maakt het seizoen bij SDOL wel gewoon af.

“Na vijf mooie jaren zal er een eind komen aan een heel fijne samenwerking”, laat SDOL weten. “Uiteraard vinden we het jammer wat we afscheid van haar moeten nemen, maar we respecteren haar keuze. Als het moment daar is zullen we natuurlijk op passende wijze afscheid van haar nemen. Maar voor het zover is gaan we uit van een prettige voortzetting van onze samenwerking.”

De in Olst woonachtige Meijerman begon in 2019 bij SDOL, toen nog in de eerste klasse. In het eerste seizoen onder haar leiding promoveerde SDOL naar de hoofdklasse, waar de club nu nog speelt. Voor haar periode bij SDOL was Meijerman vier jaar trainer van Voorwaarts uit Twello. Met die vereniging maakte ze meerdere promoties mee en bereikte ze zelfs de eredivisie.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina