Bescheiden programma: Kwiek strijdt voor plek drie + nog twee wedstrijden

Vanwege de herfstvakantie is er dit weekend een zeer beperkt handbalprogramma. In deze regio worden slechts drie wedstrijden gespeeld.

In de eredivisie staat voor Kwiek een belangrijke wedstrijd om de derde plek op het programma. De Raaltenaren delen die plek nu nog met Quintus en VZV. Alle drie hebben acht punten uit zes duels en staan daarmee vier punten achter op de ongenaakbare koplopers VOC en Groot Venlo.

Kwiek gaat vanavond op bezoek bij VZV en kan dus eigenhandig een van de twee concurrenten van zich afschudden. Als dan ook nog Quintus punten laat liggen tegen V&L mag Kwiek in ieder geval één week de titel ‘Best of the Rest’ dragen.

Voorwaarts en Holten

In de hoofdklasse B neemt Voorwaarts het in eigen huis op tegen RSC uit het Twentse Rossum. Na twee wedstrijden is Voorwaarts nog ongeslagen. Tegenstander RSC won een wedstrijd en verloor er ook een.

De derde wedstrijd die dit weekend gespeeld wordt, is het duel tussen Artemis’15 en Holten in de eerste klasse. Holten verloor de eerste wedstrijd van het seizoen ruim van Wijhe’92 2, maar pakte twee weken terug tegen CVO knap twee punten. Tegenstander Artemis’15 verloor nog niet: van Ha-STU werd gewonnen, terwijl Wijhe’92 2 op een gelijkspel werd gehouden.

Zaterdag 21 oktober 2023
19.00 uur: VZV – Kwiek
19.00 uur: Artemis’15 – Holten
19.30 uur: Voorwaarts – RSC

Foto: Nel Veldhuis van Kwiek | fotograaf Johan Wolff

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina