Wedstrijden Kwiek, Voorwaarts, SDOL, Overwetering en ABS afgelast

Meerdere wedstrijden in deze regio gaan dit weekend niet door in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Het gaat in ieder geval om de duels Kwiek – Volendam, Kwiek 2 – Westsite, Voorwaarts – DSVD 2, SDOL – Zwolle, DOS – Overwetering, Grol – ABS en Pacelli – LHC 2.

Het is voor Kwiek de tweede wedstrijd op rij die niet doorgaat omdat er een of meer speelsters van de tegenstander positief getest zijn. Eerder verviel al de wedstrijd tegen VOC. Dit duel wordt op donderdagavond 22 oktober ingehaald. Afgelopen weekend speelde Kwiek niet, omdat de eredivisie stillag vanwege een oefenstage van Oranje. Ook Kwiek 2 speelt niet. Zondag zou de ploeg van Edward Wolf het thuis opnemen tegen het Amsterdamse Westsite, maar de wedstrijd is geannuleerd.

DSVD heeft alle wedstrijden tot en met 18 oktober geannuleerd vanwege het grote aantal coronabesmettingen in Deurningen. Voorwaarts zou zaterdag tegen het tweede team van DSVD spelen, maar die wedstrijd gaat dus niet door.

Hoofdklasser Overwetering hoeft zaterdag niet af te reizen naar DOS in het Drentse Emmer-Compascuüm. De tegenstander heeft aangegeven niet te kunnen spelen. Ook SDOL hoeft zich niet in het blauw-witte tenue te hijsen. De thuiswedstrijd tegen Zwolle is afgelast.

Bathmen is in een vrijwillige lockdown vanwege de grote toename van het aantal besmettingen in het dorp. In ieder geval tot aankomende maandag wordt er niet getraind of gespeeld. De wedstrijd in de eerste klasse van ABS uit tegen Grol gaat daarom zaterdag ook niet door.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina