Danique de Jong draagt shirt over aan Maron Schepers

Na Kim Boerdam heeft ook Danique de Jong besloten te stoppen bij eredivisionist Kwiek. De Drentse cirkelspeelster draagt haar shirt met nummer 26 over aan Maron Schepers uit Hengelo. Schepers kwam dit seizoen uit voor competitiegenoot Borhave, waarmee ze slechts drie wedstrijden speelde.

Trainer Lars Hoogeveen van Kwiek is blij met de komst van Schepers: “Door studie en werkverplichting moeten Kim en Danique aankomend seizoen stoppen. Daarom zijn we gaan kijken naar een cirkelspeelster die er direct kan staan. Ik ken Maron van VFL Oldenburg en heb haar daar zien spelen. Ze heeft geleerd keihard te werken en is fysiek sterk.”

De pas 20-jarige Schepers maakte nog geen jaar geleden de overstap van het Duitse Oldenburg naar Borhave. Voorheen speelde ze ook voor Olympia Hengelo en DSVD. Schepers: “Ik ben erg blij met mijn directe overstap naar Kwiek. Een aantal meiden kende ik al vanuit Jong Oranje of als tegenstander. Het is fijn om, dankzij het testen, eindelijk weer in de zaal te mogen trainen.”

Eerder trok Kwiek al Tessa Hilbrands aan van Handbal Venlo.

Foto: Danique de Jong (links) stopt bij Kwiek, Maron Schepers neemt haar plek over

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina