Broekland onderuit in midweeks duel met Bentelo, ook Broekland 2 verliest

Om de Kôle Kermse goed te kunnen vieren, heeft Broekland de wedstrijden die dit weekend gepland stonden donderdagavond al gespeeld. Maar beide teams kwamen van een koude kermis thuis. Zowel het eerste als het tweede moest een nederlaag slikken.

Broekland 1 nam het in de tweede divisie op tegen Bentelo. De ploeg van voormalige Wijhe’92-trainer Laurens Beld staat op de derde plek en speelt bovendien thuis met hars. Die combinatie bleek net te veel van het goede voor Broekland. De formatie van Raymond Diks kon in de eerste helft aanvankelijk goed bijblijven, maar keek bij rust toch al tegen een achterstand van vier punten aan. Na rust stond de Broeklandse dekking aanzienlijk beter, maar haperde juist de aanval. Daardoor kon het gat niet verkleind worden en leed Broekland een 27-21-nederlaag.

Kaarten en tijdstraffen

Broekland 2, uitkomend in de tweede klasse, reisde donderdagavond af naar Dronten voor het duel met Swift’64. Na een pittige wedstrijd waarin veel kaarten en tijdstraffen uitgedeeld werden, keerde Broekland met lege handen naar huis. Het werd in de polder 21-14.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina