ABS en Schalkhaar mogen eindelijk weer

De dames van Schalkhaar en ABS staan te trappelen om eindelijk weer te spelen. Maar liefst drie weken geleden was hun laatste wedstrijd. De tweedeklassers mogen dit weekend laten zien waar ze in die lange periode op getraind hebben. ABS staat zondag tegenover Zwolle 2; Schalkhaar neemt het diezelfde middag in eigen huis op tegen ESCA 2.

Voor ABS wordt het pas de derde wedstrijd van dit seizoen. Na een gewonnen en een verloren duel is een zege noodzakelijk om de kampioensaspiraties in de tweede klasse A levend te houden. Tegen Zwolle 2 zijn daar zeker mogelijkheden toe. Ook die ploeg heeft tot nu toe twee punten vergaard, maar had daar een wedstrijd meer voor nodig. In deze poule gaat Wijhe’92 2 soeverein aan kop. Na vier wedstrijden hebben ze nog geen punt ingeleverd. En dat lijkt dit weekend ook niet te gaan gebeuren: tegenstander HHZD staat puntloos onderaan.

Schalkhaar treft in de tweede klasse C een pittige tegenstander: ESCA 2 komt op bezoek. De Arnhemsen hebben uit vier wedstrijden zes punten gehaald en staan daarmee samen met Overwetering 2 op de eerste plek. Schalkhaar staat in de kleine poule van zeven ploegen op plek vier, met vier punten uit drie duels.

Zondag 4 november 2018
2e klasse A – 12.30 uur: ABS 1 – Zwolle 2
2e klasse C – 12.10 uur: Schalkhaar 1 – ESCA 2

Foto: ABS, bron: Facebook ABS Handbal DS1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina