30-11-2019: Broekland – OBW (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Het was niet goed genoeg.

Helaas is het ons vanavond niet gelukt onze slechte reeks te doorbreken. In een koud Horsthuis komen we tot een goede warming up, we zijn gefocust en weten wat we moeten doen. Het begin van de wedstrijd geeft een ander beeld: vanaf het begin staat de dekking niet goed. We werken niet samen en laten dit zelfde beeld in de aanval zien. Gelukkig beperkt Dionne achter ons de schade door middel van goede reddingen. Tot 6-6 gaan we gelijk op. Dan neemt OBW afstand. Lynet en Yara maken voor rust nog 2 fraaie doelpunten en dat maakt de ruststand 8-10 in het voordeel van OBW.

We weten precies wat we moeten doen, we weten dat we het kunnen maar het komt er niet uit. We vergeten de beleving, we proberen maar het lukt niet. De stand loopt uit tot 13-20 in het voordeel van OBW. De laatste 10 minuten, het is helaas te laat, gaan we geloven. Een goede fase van Merel (3 keer raak) en Yara (2 keer raak) brengt ons dichterbij, 18-23. De scheidsrechters maken in deze fase bijzondere beslissing, daar lag het absoluut niet aan maar het hielp niet mee. Helaas is het te laat en niet voldoende. Vandaag was gewoon geen voldoende. Een terechte eindstand 19-24 in het voordeel van OBW.

Volgende week een belangrijke pot, hier zullen we ons deze week op voorbereiden en vechten om deze reeks te doorbreken.