30-11-2019: SDOL – LHC (1e klasse)

Verslag SDOL

Dat was weer eens een spannende avond in De Achterberg zeg🤾‍♀️. We hadden ons de hele week heel goed voorbereid op het spel van Lemelerveld en hadden er dan ook veel vertrouwen in. Waar we de afgelopen wedstrijden in het begin vaak doelpunten om onze oren kregen, waren wij deze keer de ploeg die op voorsprong kwam. We liepen door ons snelle spel uit tot een voorsprong van 8-3. Helaas kon LHC terugkomen door onze slordigheden in de aanval en gingen we rusten met een 13-12 voorsprong.

Na de rust kwam Lemelerveld terug en kwamen ze zelfs op voorsprong. Bij vlagen waren we scherp maar helaas waren we bij vlagen ook heel slordig. Tot de laatste seconde bleef het megaspannend. Met 60 minuten gespeeld is het spel geëindigd in een terecht gelijkspel: 24-24. Supporters, BEDANKT 💥🔥 Ook onze pupil Malu: we vonden het super dat je er was!

Zien we jullie volgende week zondag in Heino?

Verslag LHC

Zaterdagavond 30 november speelde Lemelerveld tegen de buren uit Luttenberg. Auto van Ewijk/LHC 1 staat sinds vorige week op een 4e plaats en 2 plekken daarboven staat Luttenberg. De dames uit Lemelerveld speelden vanavond tegen een oude bekende, die een aantal jaar geleden nog in Lemelerveld langs de lijn stond. Coach Helma Meijerman kent daardoor veel van de Lemelerveldse dames, dus nóg meer motivatie voor Auto van Ewijk/LHC om strijden voor de punten.

Met een volle tribune begonnen de teams aan de wedstrijd. De openingstreffer was voor Auto van Ewijk/LHC, maar dit bleek van korte duur. SDOL herpakte zich sterk en liep met grote cijfers weg van Auto van Ewijk/LHC en pakten een voorsprong van 8-2. Zo snel als Luttenberg op voorsprong kwam, zo snel liep Lemelerveld weer in. Beide clubs kwamen weer dichtbij elkaar te staan met een 8-9 stand. Vanaf dat moment was het aanpoten voor beide clubs. De dekking van Lemelerveld stond als een echte muur! Dit resulteerde in regelmatig tijdspel voor SDOL. Goed gewerkt! De afronding van SDOL bleef ook op die momenten scherp, waardoor het gedurende de hele wedstrijd gelijk op liep tussen beide teams. De afronding van Lemelerveld ging daarentegen moeizamer, waardoor zij zichzelf niet genoeg beloonden. In de laatste paar minuten van de wedstrijd was de stand gelijk 24-24. Aan beide kanten kwam de bal niet meer voorbij de doellijn en de stand bleef de laatste minuten ongewijzigd. De punten waren verdeeld. Dankzij de eindstand van 24-24 en de andere gespeelde wedstrijden blijft Auto van Ewijk/LHC staan op een 4e plaats en SDOL zakt een plekje naar de 3e plaats.