29-02-2020: Nieuw Heeten – SDOL (1e klasse)

Verslag SDOL

YESSSS de puntjes hebben we gisteren avond mee teruggenomen uit Nieuw Heeten 🤾‍♀️💪! We begonnen sterk aan de wedstrijd, speelden overtuigend en op snelheid en daardoor liepen we gelijk met vijf punten uit. Nieuw Heeten kwam na tien minuten helaas ook in de wedstrijd en wist weer dichterbij te komen. De aanvallen van ons liepen oké maar in de dekking gaven we het af en toe veel te makkelijk weg waardoor we gingen rusten met 11-13. We wisten dat we een tandje bij moesten zetten en vooral op snelheid naar voren moesten spelen omdat daar veel kansen voor ons lagen. Dat hebben we in de tweede helft ook zeker laten zien. We konden snelle tegenaanvallen spelen doordat de ballen uit de aanval van Nieuw Heeten werden weggeprikt en we stonden sterker in de dekking. We hebben het helaas toch ook nog te makkelijk weggegeven hier en daar waardoor we meer doelpunten tegen hebben gekregen dan nodig. Gelukkig kon Nieuw Heeten niet meer aanhaken en kunnen we tevreden terugkijken op de eindstand: 26-31.💥