29-02-2020: CVO – Heeten (1e klasse)

Verslag CVO

Wat een avond en wat een wedstrijd!!!!!

Gisteravond stond de belangrijke wedstrijd tegen de koploper op het programma. Heeten is dit seizoen pas 1 keer eerder verslagen. We wisten dus dat het een pittige wedstrijd zou worden.

We begonnen de wedstrijd slordig. Heeten kwam direct tot scoren door de scherpe schutters. CVO stond te slapen in de verdediging en Heeten liep uit tot 6 punten verschil. Zij kregen een tijdstraf waar wij goed gebruik van wisten te maken, we liepen in. Ruststand van 12-14.

De tweede helft ging het redelijk gelijk op. Heeten ging harder spelen wat resulteerde in meerdere tijdstraffen, waardoor zij met nog maar 3 speelsters in het veld stonden. Echter speelden wij dit zo slecht uit, waardoor wij niet tot scoren kwamen. Vervolgens kwamen de schutters van Heeten weer opnieuw tot scoren waardoor wij aan de noodrem moesten trekken. Dit keer stonden wij met nog maar 4 speelsters in het veld, we gaven gas en wisten nu wel te scoren. De stand bleef gelijk op gaan.

Met 1 punt verschil raakte onze keeper Marlou geblesseerd. Onze tweede keep Brenda moest het veld in. Dit deed wat met het team, er kwam nog even een adrenalinekick vrij waardoor we gingen vechten. Brenda viel uitstekend in en schopte alle ballen uit haar doel. Wij kwamen weer tot scoren!!!

Wat een heeeeeerlijk gevoel, winst van de koploper! Eindstand 27-25! We doen nog mee bovenin de competitie.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina