29-02-2020: Kwiek – PSV (1e divisie)

Verslag Kwiek

Zaterdagavond 29 februari een volle sporthal vol enthousiaste supporters en sponsoren! Kwiek is ongeslagen kampioen geworden, maar als ook de laatste twee wedstrijden van de competitie gewonnen worden, kan dat een ongeslagen seizoen betekenen. PSV (nr4 van de ranglijst) moest vanavond winnen, willen ze kans blijven maken op de nacompetitie. Dat kon weleens een spannende pot worden.

Vanaf de eerste minuut was het een gelijkopgaande strijd. Aanvallend creëerden wij genoeg kansen, maar waren niet scherp genoeg in de afronding. In de dekking misten we de overtuiging en daar maakte PSV goed gebruik van. Met een ruststand van 15-17 zochten we de kleedkamer op. We weten dat er een stapje extra gezet moet worden en dat als we in ons eigen spelletje komen, dat we een goede kans hebben om deze wedstrijd te winnen.

Helaas lukte dat ons de tweede helft niet. Ondanks dat de dekking beter stond, konden we aanvallend door technische fouten niet altijd tot een effectief schot komen. Wij zijn dichtbij gebleven, maar hadden niet de overtuiging om de wedstrijd naar ons toe te trekken. Eindstand was 28-32 en dat betekende de eerste nederlaag van het seizoen. Een nieuwe ervaring, waar we als team van moeten leren.

Wij feliciteren PSV met de overwinning en hopen volgende week in de laatste competitiewedstrijd nog een x te knallen en een goede wedstrijd neer te zetten! Zondag 11 uur vertrekt de bus naar Cothen om het op te nemen tegen de nr 2 Fortissimo!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina