26-09-2020: Kwiek 3 – LHC 2 (2e klasse)

Verslag LHC 2

De eerste wedstrijd van het seizoen stond op het programma. De wedstrijd werd gespeeld in Raalte tegen de dames van Kwiek DS3 . We begonnen de wedstrijd goed. Wij werkten hard en goed samen wat er voor zorgde dat er goede aanvallen en mooie doelpunten ontstonden. Wij gingen hierdoor ook de rust in met een stand van 9-11 in ons voordeel. In de rust bespraken wij een paar kleine verbeterpunten en hoopten de goede lijn door te trekken.

Het begin van de tweede helft starte goed. We bleven hard werken, waardoor wij het Kwiek lastig konden maken. Wat helaas minder verliep waren onze aanvallen. We waren wat te gehaast, waardoor de schoten op doel niet de 100% kansen waren waarop wij moesten wachten. Hierdoor kon Kwiek die op dat moment een stuk gretiger speelden de voorsprong op ons nemen. Kwiek bleef door gaan met hun sterke spel, waardoor wij de achterstand niet meer konden rechttrekken. De einduitslag van dan ook 18-15 in het voordeel van Kwiek.

We nemen de verbeter- en de positieve punten van deze wedstrijd mee naar volgende week zaterdagavond om 19:30 en gaan dan knallen tegen de dames van Achilles DS1.