26-09-2020: Nieuw Heeten – CVO (1e klasse)

Verslag Nieuw Heeten

Afgelopen weekend stond onze eerste competitiewedstrijd op het programma tegen CVO. Na een goede voorbereiding te hebben gespeeld gingen wij met vol vertrouwen de wedstrijd in.

Het begin van de wedstrijd was redelijk, stonden snel met 4-0 voor. Als snel gaven wij dit weg en stond het weer gelijk. Dit kwam mede doordat wij heel slordig speelden en ons niet aan de afspraken hielden. Daarom kwamen wij niet in ons spel en lukte het ons niet om op een voorsprong te komen en dit vast te houden. Onze dekking stond niet goed waardoor CVO op een gemakkelijke manier tot afronden kwam. Gelukkig keepte Mirjam een goede wedstrijd wat zeker heeft bijgedragen aan de stand. Zo doende gingen wij met een stand van 11-11 de rust in.

Na de bespreking in de rust was het duidelijk dat wij nu toch echt de wedstrijd moesten gaan beginnen. Aantal duidelijk regels besproken zodat die ook uitgevoerd konden worden. Dit ging meteen vanaf begin tweede helft goed en begonnen wij weer ons eigen spel te spelen. Goede afspraken gemaakt voor in de dekking en dit pakte wij ook goed op. Dit zorgde ervoor dat wij konden uitlopen, met een eindstand 29-20.

Volgende week zaterdag spelen wij om 20:15 tegen Dalfsen, wij hebben er alweer zin in!!

Verslag CVO

Valse start voor CVO na een perfecte voorbereiding.

Gister stond onze eerste competitiewedstrijd op het programma. Na de vele oefenwedstrijden waren wij er meer dan klaar voor en gebrand om te winnen. We vertrokken richting Nieuw Heeten, een sterke ploeg, dus we wisten wat ons te doen stond.

Na het eerste fluitsignaal was Nieuw Heeten los, we keken al snel tegen een achterstand van 4 punten aan. Na 8 minuten stond er bij ons nog steeds 0 op het scorebord. De kansen werden gecreëerd, maar niet afgemaakt. Echter kregen wij grip op de dames en kwamen we terug tot gelijk spel.

In de rust kregen beide teams te horen wat ze doen moesten. Het moest beter, minder slordig, meer pit en meer ballen langs de oren van de sterk spelende keepster. Nieuw Heeten voerde deze opdracht perfect uit en wij liepen achter de feiten aan. Alles waar we normaal gesproken goed in zijn lieten we niet zien. De dames van Nieuw Heeten liepen uit en dit wisten we niet meer recht te trekken. Tot slot kregen wij een rode kaart en was het spel gespeeld.

Eindstand 29-20