26-01-2019: Nieuw Heeten – DFS Arnhem 2 (1e klasse)

Bron: Facebook Dames 1 Handbal SV Nieuw Heeten

Zaterdagavond speelden we tegen DFS Arnhem 2. DFS staat op koppositie maar na de lekkere overwinning vorige week op Heeten wilden we DFS natuurlijk ook inmaken! Dat zijn natuurlijk allemaal hele mooie gedachtes maar dan moesten we natuurlijk nog wel winnen. We begonnen slap aan de wedstrijd. In de verdediging waren we niet scherp genoeg en in de aanval wilden we te snel waardoor kansen niet genoeg werden afgemaakt. Toch kwamen we wel op voorsprong en gingen daarom rusten met 14-9.

Na een goede bespreking in de rust wisten we dat we dat we de wedstrijd nog lang niet hadden gewonnen. En moest er dus zeker wel een tandje bij. Begin 2e helft ging dat nog niet echt beter en konden we onze voorsprong van 5 punten nog niet verder uitbreiden. Pas op de helft van de 2e helft kregen we het gevoel dat we de wedstrijd gingen winnen en dus wat vrijer gingen spelen. Doordat DFS lange aanvallen speelden en ze er moeilijk doorkwamen hebben we de wedstrijd gewonnen met 25-17.

Ondanks dat we van de koploper hebben gewonnen was het gevoel minder euforisch dan de afgelopen weken. Toch zijn we super trots en is met deze overwinning het gat met DFS van 3 punten naar 1 punt geslonken!

Volgende week spelen we weer in eigen huis tegen de nummer 10, Artemis. Deze wedstrijd is een half uur vervroegd naar 19:00 uur in de Belte!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina