25-09-2021: Aalsmeer – Kwiek 2 (1e divisie)

Verslag Kwiek 2

PCA/Kwiek 2 is on fire!

Vandaag stond de wedstrijd tegen Greenpark Aalsmeer op de planning. Dit is onze eerste uitwedstrijd en we gingen met 2 busjes op pad richting Aalsmeer. Bij aankomst was de kantine helaas nog op slot dus helaas geen koffie … Dan maar wat eerder richting de kleedkamer. De hitjes van Freddy pompten door de box. Om stipt 18.15 uur stapte onze trainer de kleedkamer binnen, tijd voor focus en de voorbespreking.

We hadden een duidelijke opdracht en begonnen scherp aan onze warming-up. Om 19.00 uur klonk het eerstefluitsignaal. Met een sterke dekking en snelle tegenaanvallen liepen we het eerste kwartier alleen maar breaks (de piepjes van Ed zijn toch ergens goed voor). Tegen het einde van de 1e helft zakte de concentratie iets weg maar gingen wel de rust in met 6-17 voorsprong.

In de rust hadden we een duidelijke opdracht en dat was het snelle spel doorzetten en geconcentreerd blijven in de dekking. Wanneer dit niet zou gebeuren heeft onze Ed duidelijk gemaakt dat hij dan heel erg teleurgesteld zou zijn. Gelukkig was dit niet nodig en begonnen we de tweede helft sterk. Lotte Stam was on fire en liep links en rechts dwars door de dekking heen. Uiteindelijk was het een uitstekende teamprestatie en kregen wij een mooi compliment van de wedstrijdtafel over onze speelwijze. Eindstand: 14-37