2021-10-02: Kwiek 2 – VZV 2 (1e divisie)

Verslag Kwiek 2

PCA Kwiek 2 dendert in 2e helft over VZV 2 heen.

Na een 2-tal dikke overwinningen was vanavond VZV 2 onze tegenstander. Een bekend team waartegen we destijds ook in de 2e divisie tegen hebben gespeeld en voor ons dus een mooie graadmeter om te kijken waar we nu staan. Na een gelijk opgaande 1e helft was de stand met nog 5 min te spelen 13-10 in ons voordeel. Maar door een aantal afspeelfouten, gemiste kansen en slecht terug verdedigen stond het bij rust ineens 13-15 in het voordeel van VZV.

Dat het dus in de 2e helft anders moest was wel duidelijk. De coach gaf aan dat we veel meer als team moesten gaan spelen en dat we in de dekking meer initiatief moesten nemen. En dat hebben we gedaan, wat een geweldige 2e helft hebben we gespeeld. Voordat VZV er erg in had stond het 20-16 voordeel voor ons, en dat na 6 minuten spelen! De coach van VZV nam gelijk een time-out maar dat hielp niet zoveel. Wij denderden door en na 18 min in de 2e helft was de wedstrijd gespeeld, stand 29-19. We hebben als team laten zien dat als het even niet loopt we de knop kunnen omzetten en de wedstrijd kunnen ombuigen.

De eindstand was 38-25 en we staan met een doelsaldo van +48 aan kop in de 1e divisie.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina