18-09-2021: Kwiek 2 – VELO (1e divisie)

Verslag Kwiek 2

Kwiek 2 start met overtuigende zege tegen VELO DS1

Na een jaar geen competitie gespeeld te hebben was het dan eindelijk weer zover. Gespannen koppies in de kleedkamer, hoe zou het gaan nu het weer voor het echie is?

We begonnen niet sterk aan de wedstrijd, de dekking werkte onvoldoende samen en in de afronding waren we niet scherp genoeg. VELO nam een voorsprong van 1-3 en we wisten dat we aan de bak moesten. Tot 10 minuten voor de rust ging het gelijk op en aan het einde van de 1e helft hadden we een gaatje geslagen van 4 doelpunten, 14-10 was de ruststand.

In de rust werd er aangegeven dat we in de 2e helft echt uit een ander vaatje moesten gaan tappen en dat hebben we laten zien. Na 20 minuten handballen in de 2e helft had VELO er nog maar 3 gemaakt en wij 11, stand 25-13. De wedstrijd was gespeeld en de eindstand was 31-19.

De kop is eraf! Aankomende zaterdag spelen we uit tegen Aalsmeer DS1.