11-10-2020: Broekland 2 – Klarenbeek (2e klasse)

Verslag Broekland 2

Vandaag mochten we thuis aantreden tegen Klarenbeek Dames 1. Over de wedstrijd kunnen we vrij kort zijn, t was niet echt wat… De eerste helft had de bal nog niet zoveel zin om t doel te vinden, na ruim 15 minuten stond het nog steeds 0-1 (!!!). Dit mede dankzij shinende keepsters aan beide kanten. Op de bank vroeg de staf zich al af of ze niet naar een voetbalwedstrijd zaten te kijken. Ruststand was 3-5, nog steeds weinig sensatie…

De tweede helft bracht iets meer reuring in de wedstrijd, mede dankzij de cirkel van onze lieftallige tegenstander. Lieve meid, adviesje uit Broekland city: niet zo klagen, bij handbal kan het nou eenmaal gebeuren dat iemand je aanraakt (niet echt corona-proof, maar risico van het vak zeggen we maar zo). Verder kwamen we de tweede helft even op gelijke hoogte, maar daarna lieten we het liggen en hebben we de punten niet in Broekland weten te houden. De eindstand is 12-18.

Natuurlijk mag ondanks alles de quote van de wedstrijd niet vergeten worden: “Telt de paal ook als doelpunt…? Zou wel leuk zijn geweest”

Woman of the match: is deze week zonder twijfel en unaniem Charlotte. Onze keepster leek net een duizendpoot en wist de meeste ballen uit het net te houden. Een teen hier een vinger daar, ze zal al haar spiertjes wel voelen vandaag en morgen.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina