24-11-2018: Heeten – Achilles (1e klasse)

Zaterdag 24 november kregen we de dames van Achilles op bezoek. Ook deze week hadden we dezelfde spirit om te winnen. We wilden die punten thuis houden.

We begonnen goed. We stonden sterk en wilden winnen. Wij liepen niet erg veel uit. We stonden goed in de verdediging en gingen ook lekker in de aanval. Maar Achilles stond hetzelfde. We konden de eerste helft maar een paar punten uitlopen. Ruststand: 15-12

In de tweede helft werd Achilles wat agressiever. Er was veel commentaar en veel geruis in het veld. Wij probeerden ons eigen spel te blijven spelen. En dat lukte. De verdediging stond nog sterker en het ging beter in de aanval. Er vielen meerdere 2 minuten aan de kant van Achilles en hier maakten wij gebruik van. Wij zetten veel wissels in en maakten mooie 1 op 1 acties en hierdoor liepen we uit.
Eindstand: 34-18.

Volgende week zondag 2 december gaan we op bezoek bij Broekland dames 1 om 14:10. Hopelijk kunnen we deze punten mee naar huis nemen.