23-03-2019: HCL-Groessen/Loo – LHC (1e klasse)

Afgelopen zaterdag hebben de meiden van Auto van Ewijk/LHC een uitwedstrijd gespeeld tegen Groessen dames 1. Auto van Ewijk/LHC liet in de eerste fase van de wedstrijd de steken vallen. Groessen wist keer op keer het doel te bereiken. Dit leidde tot een stand van 13-2. Aan het eind van de eerste helft heeft Auto van Ewijk/LHC toch nog enkele kansen benut wat leidde tot een ruststand van 16-10 in het voordeel van Groessen.

De opdracht voor de meiden van Auto van Ewijk/LHC in de rust was duidelijk: de aanval uitspelen en een inhaalslag te maken. Na 10 minuten in de eerste rust gespeeld te hebben was dit aardig gelukt, 18-18 stond er op het scorebord. De wedstrijd bleef gelijk op lopen, waar Auto van Ewijk/LHC nog voor heeft gestaan met 23-21. Helaas eindige de wedstrijd met een eindstand van 24-23.

Op 7 april speelt Auto van Ewijk/LHC om 13:05 de laatste competitiewedstrijd tegen DFS Arnhem dames 2. Tot dan!