22-12-2018: Gemini – Kwiek (1e divisie)

Dit weekend stond Gemini op het programma.Na een lange bus reis van twee en half uur. Begonnen we goed aan de wedstrijd in Zoetermeer. We hadden direct een voorsprong van 4 punten. Daarna bleven we mooie aanvallen spelen alleen de afronding was minder. Onze dekking stond erg sterk, waardoor er veel technische fouten waren bij de tegenstander. Hier maakten wij goed gebruik van door onze snelle tegenaanvallen. We gingen de rust in met 8-16.

Tweede helft opende we direct met een doelpunt. De dekking werd iets slordiger maar we bleven goede aanvallen spelen. Waardoor we met een dikke uitslag (23-36) de twee punten mee namen naar Raalte.

Wij sluiten het jaar af met een overwinning en wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2019!