2024-05-30: Haarle – Artemis’15 (beker)

Verslag Haarle

Gisteren hadden we de tweede wedstrijd van de bekercompetitie. HV Artemis’15, ook bekend uit onze competitie, werd uitgeloot om onze kant op te komen. Na een flitsende start met mooie aanvallen stond het na een kwartiertje 10-4 in ons voordeel. Veel aanvallen op hoog tempo en vechtlust in de dekking maar ook goed werk van onze keepsters. Met rust stond het 15 -10 in ons voordeel en hebben we afgesproken om snelheid te houden waar het kan. Ook in de dekking moesten we doorgaan en samen hard werken om vooral de cirkelspeelster geen ruimte te geven. De tweede helft zijn we dan ook goed gestart met verdere uitloop naar zelfs 19-12 maar toen kwam er een dipje. Artemis wist een paar aanvallen achter elkaar te scoren en onze kansen gingen er niet in. Dit resulteerde in een stand van 20-17 en even kwamen ze dus dichtbij. Door één van hun speelsters mandekking te geven raakten zij uit hun spel en kregen wij kansen om weer te scoren. Wij hebben de wedstrijd goed uitgespeeld en gewonnen met 24-18. Dus door naar de halve finale komende week!

Deel dit bericht
Previous Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina