2024-06-16: HHZD – Haarle (beker)

Verslag Haarle

De bekerfinale

Vanmorgen vertrokken we met de volle bus richting Heino. Toch wel zenuwachtig maar ook zin om te knallen!

We waren mooi op tijd en de sporthal kleurde rood-wit aan de ene kant en groen aan de andere kant.

De eerste minuten van de wedstrijd waren de zenuwen ons de baas en wist HHZD op voorsprong te komen. Vanaf 6-6 kregen wij het vertrouwen en namen de leiding. We wisselden af tussen snelle aanvallen en een concept opzetten en kwamen op voorsprong. Met 12-15 gingen we de kleedkamer in.

We wisten dat we nog niet gewonnen hadden en dat we in de dekking harder en meer moesten samenwerken. Na rust knalden we door en wisten we zelfs met 4 veldspelers tegen 6 van HHZD te scoren. Dit gaf ons een extra boost en we liepen uit naar 17-26. We hebben de wedstrijd niet meer uit de hand gegeven en met 22-29 gewonnen. De beker is van ons dit jaar!

Deel dit bericht
Previous Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina