2024-05-23: Haarle – ABS (beker)

Verslag Haarle

De eerste bekerwedstrijd na de competitie stond vandaag op het programma. Gelijk tegen ABS, waar we in de competitie ook tegen gespeeld hebben, dus vol aan de bak.

Met Suzan als coach hebben we ons voorbereid op een spannende pot handbal. Dat het zó spannend zou worden was niet de bedoeling, maar wel de kracht van twee teams die goed handbal laten zien!

De eerste helft vloog voorbij en kort voor rust zat de flow er in en zijn we van 13-14 naar 16-14 gegaan. Tevreden gingen we de tweede helft tegemoet maar we wisten dat we hard moesten blijven werken. Na 4 punten voorsprong liet ABS zien dat we nog niet zomaar gewonnen hadden en werd het toch weer heel spannend. Met 27-27 werd er afgefloten voor een vrije bal en was de tijd voorbij. De vrije bal in ons voordeel mocht nog genomen worden maar ging nét over. Verlenging..

Twee keer 5 minuten: goede druk, kansen afwachten en controle houden. Als team hebben we laten zien dat we hiermee om kunnen gaan en door mooie doelpunten hebben wij de eerste 5 minuten verlenging met 30-28 afgesloten en vertrouwen voor de tweede 5 minuten gehouden. Met gecontroleerd spel (en veel spanning in de zaal) hebben we de wedstrijd gewonnen met 33-29 en zijn we een ronde verder in de beker.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina