2024-03-14: Bentelo – Broekland (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Donderdagavond naar Bentelo, voor een potje handbal met hars, zonder Maud en Rowy, maar gelukkig met Irene en Aimee (die haar debuut maakte). Kwart over 6 vertrekken, dus met de laatste happen van het avg’tje achterin de strot stapten we de auto in. Na een mooi ritje, waarin de bruidsjurk van Merel werd gespot en Lieke de route vooral kende van de bus naar Dieka, kwamen we aan in Bentelo. Voor de wedstrijd moesten we een voor een oplopen, blijven we toch lastig vinden. We moesten hier even van bijkomen en zo stonden we al 2-0 achter. Gelukkig werden we op tijd wakker en Merel en Lynet legden beiden een balletje in het netje. En toen ging het eigenlijk heel goed lopen. De dekking stond als een huis en aanvallend ging het (jaja, zelfs met hars) aardig lopen. Lois en Lieke sturen Bentelo het bos in, Char speelt een perfecte break op Yara en zo lopen we uit na 4-7. Donders mooi. Maar helaas, aan al het moois komt een eind. Onze dekking staat niet meer zo lekker en Bentelo maakt daar goed gebruik van. 14-11. Lois gooit een paar lekkere ballen erin van afstand en zorgt dat we nog enigzins bij blijven. Ruststand 18-14. Tja, 18 tegen in een helft, dat is niet best.

De tweede helft beginnen we weer met 2 doelpunten tegen. Verder staat de dekking als een huis en krijgen we maar 9 doelpunten tegen. Kijk dat is toch de helft minder dan de eerste helft. Helaas geldt dit ook voor hoe vaak wij scoren. Voor de niet-rekenwonders: 27-21 eindstand. Breaks die niet aankomen, open kansen die gemist worden. Tja, dan scoort je maar 7x in een helft. Had wel meer ingezeten vandaag.

Afijn, dan dit weekend maar pieken.

Aimee en Irene, bedankt voor het meedoen. Meegereisd publiek, jullie ook bedankt!

Fijn weekend, we see you in de tent!

PS: Lekker met geld smijten voor onze fantastische kavels zaterdag!
PS2: volgende week spelen we weer lekker thuis tegen de Tukkers.

Ajuuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina