2024-03-14: Swift’64 – Broekland 2 (2e klasse)

Verslag Broekland 2

Goedeavond vanuit een stuk land dat eigenlijk onder water hoort te liggen: Drontn. Na de winst van zondag, snakte dit naar meer. Vol goeie moed wulle der henne.

Echter voelen wij ons meer thuis op de een na laatste plek. Blijf lezen voor het eindoordeel! We houden het graag spannend (het publiek weet dit al te goed).

De miscommunicatie begon al vroeg. Swift had meer zin in een potje knokkn, maar wulle ook wêh: dus vulle gele kaartn en twee minuten. Mirjam begon zich al af te vragen hoeveel gele kaarten hij bij zich had. Karlijn was zelfs helemaal in de war met een andere sport. Voor de voetbal kreeg zij een mooie twee minuutn: fantastisch reflex.

We hadden ook niet zoveel geluk met onze schoten. Waar hun glas halfvol zat, was ie bij ons leeg. Na dit bedroefd begin van de wedstrijd, moesten we toch maar eens gaan handballen. De tweede helft stonden we weer met volle overtuiging in de dekking. Toen besloot de tegenstander het op te geven, mooi makkelijk. Waar zij vrijwillig weg liepen, hadden wij deze luxe niet (zouden wij ook nooooit doen). Inmiddels was het blessurebankje al wel gevuld.

Tot slot: 1 keer missen is pech, 2 keer missen is toevallig, 3 keer is zeer verdacht, maar 4 keer gewoon onmeunig baaln (en niet die onmeunige strobaaln die we zondag in de tent hebben). Penalty’s nemen we liever in het weekend.

Stand: 21-14

‘Alles heeft een einde, maar een worst heeft er twee.’
P.s. Veur de Kôle hebt wulle un allemachtig mooie kavel. Goed goan.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina