2024-03-02: US – Broekland (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Vandaag gingen we op pad richting Amsterdam. Merel kwam rechtstreeks van de latten, Rowy stond er nog op en miste ons. Andersom misten wij haar natuurlijk ook. Vertrek om 15:45 betekent maar 1 ding: tupperware party in de bus!!! Milou stak er met kop en schouders bovenuit met haar bouwvakkersbroodtrommel en Lieke won de wedstrijd “wie heeft de grootste banaan”. Maud bracht een fles chilisaus mee, dus die had in ieder geval genoeg pepers in dr reet. Op naar het westen. Midden in de binnenstad werden we gedropt door de bus. De boerinen wisten niet waar ze beland waren, maar na een kleine zoektocht, belandden we in de sporthal. Opper boerin Char waarschuwde haar medeboerinnen: “wel je tas meenemen de zaal in, want hier jatten ze zelfs je stinksokken”. Een gewaarschuwd mens telt voor 2, bedankt Char.

Ondanks support van ons eigen oranjelegioen in de vorm van de C1+coaches, begonnen niet al te best en kwamen 3-0 achter. Carlien wist gelukkig al gauw het netje te vinden en we konden de achtervolging inzetten. De dekking stond als een huis en Maud en Lynet maken de stand 5-4. Lieke met een mooie passeeractie en Yara met een perfect op maat break van Ciska: 8-8. Wat gingen we lekker. Na de 11-10 van Merel laten we het even lopen. 15-10 ruststand. De eerste helft duurde 5 minuten te lang helaaas.

Plan voor de 2e helft: zo spelen als de eerste 25 minuten.

Plan mislukt. US straft onze fouten keihard af en loopt uit naar 20-10. Vanaf dit moment is het water naar de zee dragen.

Paar hoogtepunten:

– Lieke en Yara blijken een goed telepathisch vermogen te hebben en wisten elkaar feilloos te vinden. Doelpunt.

– Lynet smijt nog een bal in de kruising, Lois en Carlien pegelen er ook nog een paar binnen.

– Ciska stopt een penal.

– Merel scoort op de zoemer nog een break die niet voor haar bedoelt was.

Zoals ze dan in amsterdam zouden zeggen: lekker gewerkt wijffies!!!

Ondanks de chilisaus van Maud had US duidelijk wat meer pepers in hun reet. Eindstand: 36-21.

We willen de C1+coaches bedanken voor de support, en natuurlijk Milou voor het meedoen vandaag. Jullie zijn fantastisch!!!

Volgende week mogen we weer lekker thuis, 19:30 tegen Quintes 1.

Ajuuuus!!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina