2024-03-02: Heeten – Cirkeltijgers (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag kwamen de dames van Cirkeltijgers op bezoek; de nummer drie. Uit hebben we altijd veel moeite met deze tegenstander en hadden we met een paar doelpunten verschil gewonnen. Helaas moesten we vandaag Sanne missen in het veld maar fijn dat Jill ons wilde komen versterken.

Volle voorbereiding en focus begonnen we aan de wedstrijd. We konden direct ons eigen spel spelen en kwamen op 2-0 voor. Echter kon tot 4-4 Cirkeltijgers bij blijven. Daarna maakte we het verschil. Met een perfect vlieger van Lisa op Emma stond het 14-9. Met 15-11 gingen we de rust in.

In de rust vooral de puntjes op de i zetten en doorknallen. Begin tweede helft ging een beetje moeizaam, de vier doelpunten verschil bleef het verschil. Echter konden we daarna konden we ons snelle spel spelen en kwamen we iets op voorsprong. Aangezien beide ploegen op vol tempo speelde was dit te merken dat de laatste 5 minuten vooral moeizaam gingen. Met een mooie laatste knaller van Emma was de einduitslag 30-24.

De punten blijven in Heeten! Volgende week reizen we op zondag af richting het noordelijke Vries. Om 13:30 zullen we daar weer gaan vechten om de punten

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina