2024-02-28: SVBO – Nieuw Heeten (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Een inhaalwedstrijd door de weeks, niet ideaal maar onze eigen keus. Wij onderweg naar Emmen, naar sporthal Meerdijk. Voor de oplettende lezer, nee niet Meerdijk van GTST maar daar begon wel de soap.

Thuis was het een harde wedstrijd maar wisten we de punten in Nieuw Heeten te houden. Nu uit wisten we dat het weer een harde wedstrijd ging worden, mét hars, ja ons favoriete plaksel. Dit keer hadden we ons wel wat beter voorbereid op de hars dus hier hadden we wat minder moeite mee.

Het begin van van de wedstrijd begon stroef en moesten we nog wel wat wennen aan de hars wat leidde tot bal verlies wat domme afspeel fouten en dus breaks tegen. Later ging dat beter en toen begon het gevecht. U denkt gevecht? Ja het publiek twijfelde of ze naar een rugby wedstrijd zaten te kijken of een handbal wedstrijd.

Goed we gingen de rust in met een achterstand van 15-8. In de rust bespraken we dat we ons niet op de kop moesten laten zitten en moesten blijven vechten. Zo gezegd zo gedaan kwamen we strijdlustig uit de kleedkamer.

De 2e helft begon, we speelden aanvallen goed uit en we bleven vechten in de dekking. Zoals net al benoemd, rugby was er niks bij en ons “maatje” de scheids zag het verschil tussen handbal en rugby ook niet meer, tot frustrerend toe. Wat leidde tot echt hard tegen hard. We zijn blij dat iedereen heel is gebleven.

Zondag spelen we alweer! Uit tegen Actief Klazienaveen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina