2024-02-25: ABS – Ha-STU (1e klasse)

Verslag ABS

ABS koploper na monsterzege op Nijmeegse studentes

Na een tussenpauze van 3 weken vanwege de komst van het voorjaar (welk voorjaar?) speelde nummer 2 ABS tegen de nog puntloze studentes uit Nijmegen, Ha-Stu. Onderschatten was geen optie, want de punten zijn hard nodig in de strijd om het kampioenschap. Door een vertrek naar winterse oorden van de verslaggever slechts een kort verslag deze keer.

Heel even ging het gelijk op tot 3-3. Daarna nam Dames 1 geleidelijk aan afstand: via 10-5 en 13-7 werd de rust bereikt met 19-10. Tijdens de 2e helft werd duidelijk dat koploper Kwiek 3 verloren had tegen H.H.Z.D. uit Heino: 21-20. Bij winst met ruime cijfers zouden ze koploper worden op basis van doelsaldo. De dames in het veld wisten het niet, maar gingen gewoon door met scoren. Via 26-12, 30-17 werd moeiteloos de eindstreep bereikt met 41-22. Aan de plicht om aan het doelsaldo te werken was voldaan: koploper! Dat beloven nog spannende tijden te worden de komende weken.

Volgende week zaterdag treedt Dames 1 om 18.00 uur aan tegen de dames 1 van Wijhe ‘92 , de nummer4 van de ranglijst. Veel steun van de supporters is hard nodig in deze lastige uitwedstrijd.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina