2024-02-24: Haarle – Wijhe’92 2 (1e klasse)

Verslag Haarle

Gisteravond speelden we tegen Wijhe 2. De uitwedstrijd werd met 5 doelpunten verschil verloren, dus we hadden wat recht te zetten.

We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Wijhe had de eerste aanval en zette direct de toon, het zou een snelle wedstrijd worden. Het eerste kwartier konden we dit goed volhouden en hadden we hele mooie snelle aanvallen, maar daarna verslapten we iets en maakten we fouten waardoor Wijhe met snelle breaks met een voorsprong van 6 goals de rust in ging; 8 – 14.

We hadden zeker allemaal wel het gevoel dat we dit recht konden zetten. Maar er moest wel een tandje bij. In de verdediging feller op de bal en in de aanval zorgvuldig zijn. En dat gebeurde ook; de verdediging zat beter dicht en in de aanval werd met beleid de gaten in hun verdediging gevonden. Er kwam beleving in de groep en langzaamaan kwamen we dichterbij Wijhe. Helaas kwam het eindsignaal voor ons te vroeg, de tweede helft werd door ons gewonnen met 3 doelpunten verschil. Maar daar kopen we dit weekend helaas niets voor. De einduitslag werd 21 – 24.

Wat we uit deze wedstrijd halen, is dat we enorme veerkracht tonen. We kakken niet in en blijven strijden tot het eind. Dat is mooi om te zien en nemen we mee naar de volgende wedstrijd uit tegen Artemis.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina